Automobilový průmysl

Pomáháme výrobcům a dodavatelům automobilů optimalizovat dodavatelské řetězce od začátku do konce. Zajišťujeme přepravu převodovek, autobaterií, mahagonu, utajenou přepravu prototypů a obrněných vozů.

Dodavatelský řetězec na nejvyšší úrovni

Vyvinuli jsme flexibilní a globální řešení založená na našich klíčových kompetencích. Naši odborníci vám poskytnou plnou viditelnost, koordinaci, inovativní síťový design a bezpečnost.

Přeprava až k výrobní lince automobilky

Máme řešení na míru pro všechny druhy přepravy, včetně posouvání do automobilové výrobní linky. Naši odborníci se zaměřují na kvalitu, viditelnost a očekávání, optimalizaci nákladů a snížení vaší uhlíkové stopy.

Skladování s přidanou hodnotou

Zajišťujeme například kompletací výrobků nebo přípravu setů před odesláním. Naši odborníci  mají mnoho zkušeností s navrhováním konsolidace a distribuce na míru s dodávkami v režimu JIT.

Stories

Automatizace firemních procesů díky naší aplikaci

Klient trávil denně spoustu času ručním zadáváním dat a neměl možnost efektivně zjistit informace o přepravovaných zásilkách a stavu zásoby vlastních materiálů.

Naše aplikace Qlik a NPrinting veškerou práci automatizují. Jejich úkolem je stáhnout a připravit potřebná data z klientova WMS a následně poslat výstup na e-mail. Celý proces šetří cenný čas klienta a odstraňuje rizika lidské chyby.

Přeprava a skladování letadla pro výstavy v Číně

S agenturou CzechTrade a její zahraniční kanceláří v čínském Sichuanu spolupracujeme opakovaně. K jejím klientům patří český vystavovatel letadel, který potřeboval zajistit přepravu ultralehkého modelu a kokpitu.

Naše logistické a legislativní znalosti nám umožnily dopravit letadlo po železnici v šibeničním termínu. Důraz na čas nás provázel také během tří čínských výstav, kdy jsme letadlo převáželi a skladovali.