Automobielindustrie

We helpen autofabrikanten en -leveranciers hun supply chain van begin tot eind te optimaliseren. We verzorgen het transport van versnellingsbakken, accu´s, mahonie hout, het geheime transport van prototypen en gepantserde voertuigen.

Supply chain van het hoogste niveau

We hebben op basis van onze kerncompetenties flexibele en wereldwijde oplossingen ontwikkeld. Onze experts leveren volledige transparancy, coördinatie, een innovatief netwerkontwerp en beveiliging.

Transport tot aan de productielijn van de autofabrikant

We bieden oplossingen op maat voor alle soorten transport, inclusief verplaatsingen naar productielijnen van autofabrikanten. Onze experts richten zich op kwaliteit, transparancy en voorspelbaarheid, kostenoptimalisatie en de verlaging van uw ecologische voetafdruk.

Opslag met toegevoegde waarde

We zorgen bijvoorbeeld voor productmontage of de samenstelling van sets voor verzending. Onze experts hebben uitgebreide ervaring met het plannen van consolidatie en distributie op maat, met leveringen in JIT-regime.

Stories

Transport van taarten in een specifiek temperatuurregime voor een koninklijke familie

De bekende Praagse banketbakker bakt exclusieve taarten, die zelfs buiten Europa bekendheid genieten, zodat bijv. ook de koninklijke familie van Qatar erin geïnteresseerd was.

Onze taak bestond eruit snel transport te verzorgen met een temperatuurregime van 2–8 °C. We hebben daarom een directe vlucht Tsjechië-Qatar geregeld, evenals koelmogelijkheid vóór en na de vlucht, waardoor we de kosten van een vriescontainer in het vliegtuig konden uitsparen.

Transport en opslag van een vliegtuig voor een tentoonstelling in China

We hebben herhaaldelijk samengewerkt met het agentschap CzechTrade en zijn buitenlandse kantoor in Sichuan, China. Tot hun cliënten behoort ook een Tsjechische vliegtuigexposant, waarvoor het transport van een ultralicht model en een cockpit geregeld moest worden.

Onze logistieke en legislatieve kennis stelde ons in staat het vliegtuig ondanks de uitermate krappe deadline over het spoor te vervoeren. Ook tijdens de drie Chinese beurzen, waar het vliegtuig geëxposeerd en opgeslagen werd, speelde tijdsdruk voortdurend een rol.