Blog > Společnost spustila nový interní kanál

Společnost JUSDA Europe spustila nový informační portál pro své zaměstnance – intranet. Zaměstnanci tak mohou sledovat novinky ze společnosti a oboru v novém kabátě, který byl vytvořen dle firemní identity. Kromě novinek a zajímavých článků zde zaměstnanci naleznou i informace o společnosti a týmech, důležité dokumenty, ale i naleznou návody a odpovědi na život ve společnosti.

Intranet je velmi uživatelsky přátelský, zaměstnanci jej otevřou nejen na svých počítačích, ale i v kioscích a na svých telefonech na WiFi v relax zónách. Pro lepší orientaci na webu se nachází základní menu na levé straně, kde jsou všechny základní stránky, které by zaměstnance mohli zajímat, od novinek přes kontakty po dokumenty. Pod hlavním menu se nacházejí externí odkazy, které slouží k jednoduché orientaci s dalšími interními systémy, které zaměstnanci využívají. Na úvodní stránce jsou veškeré aktuality, kalendář akcí a další odkazy na podstránky intranetu, jako jsou například benefity, mapy a jiné důležité informace. Kromě aktualit je dominantním prvkem na úvodní stránce i informace o businessu společnosti, která interaktivně přiblíží zaměstnancům JUSDu, jako logistického giganta.

Díky novému kanálu si společnost slibuje větší komunikaci se zaměstnanci, kteří díky intranetu budou více informováni a mohou si sami hlídat termíny, jako například firemní akce v kalendáři společnosti. “Pro nás je to další krok, jak být blíže našim zaměstnancům, ale zároveň i oni budou blíže společnosti. Starý intranet nevyhovoval požadavkům a bylo tak třeba vytvořit zcela novou platformu, která umožní jednoduchou správu, a hlavně další možnosti využití. Spuštěním intranetu aktualizace nekončí, chceme jeho potenciál využít naplno, proto připravujeme pro kolegy mnoho zábavného obsahu, ale také další rozšíření, jako například přihlašování na akce a školení. Mým snem je, aby si každý zaměstnanec na intranetu našel svůj oblíbený obsah a navštěvoval tak intranet pravidelně,“ doplňuje Michaela Rejzková, PR, marketing and HR specialist.

Na informativním portálu je připojena i další novinka ve společnosti, a to komunikační obrazovky, které naleznou pracovníci v relax zónách, ale i obrazovky na skladech, které slouží k informovanosti zaměstnanců týkající se pracovních záležitostí.

Zpět na blog

Další články