Blog > Přeprava námořních kontejnerů

Přeprava námořních kontejnerů patří k nejvyužívanějším službám v JUSDA Europe. Ročně převezeme více než 150 000 námořních kontejnerů do více než 500 destinací po více než 2000 různých trasách. Po moři převážíme nejen kontejnerové, ale i kusové zásilky. Máme bohaté zkušenosti s Cross Trade zásilkami (třetizemní přeprava), poskytováním celního servisu, bezpečnostními i pojistnými službami. Detailní informaci o námi poskytované námořní přepravě se dočtete na této stránce.

Jaké služby nabízíme

Do našeho portfolia spadají tyto služby:

  • Přeprava celokontejnerových zásilek – FCL (Full Container Load)
  • Přeprava kusových zásilek – LCL (Less than Container Load)
  • Přeprava nekontejnerových nákladů – Bulk & Break Bulk Cargo
  • Přepravy end-to-end, port-to-port, port-to-door atd.
  • Námořní přeprava na krátké vzdálenosti – Short Sea

Další služby

Speciální přepravy

Potřebujete zajistit nadrozměrnou dopravu včetně technického doprovodu, přepravu a překládku chlazeného, mraženého a jiného zboží? Není problém. Dokážeme si poradit s celou řadou speciálních požadavků na přepravu. Běžně přepravujeme i potenciálně nebezpečné zboží jako jsou baterie, mobilní telefony, solární panely a další.

Cross Trade (třetizemní přeprava)

Zboží dokážeme doručit přímo od výrobce k vašemu zákazníkovi, aniž by se muselo zboží přepravovat do České republiky.  Využijte i vy naši službu třetizemní přepravy s možností neutralizace dokumentů a s proclením jak u odesílatele, tak u příjemce.

Administrativní podpora

Poskytneme kompletní administrativní podporu včetně zpracování dokumentace ke každé zásilce (AMS, ISF) i komplexní zajištění exportního i importního celního odbavení.

Zpět na blog

Další články