Blog > Skladování Pardubice

Využijte našisch služeb v oblasti skladování v Pardubucích. Můžeme se pochlubit službami na nejvyšší úrovni. Splňujeme nejpřísnější normy a disponujeme důležitým certifikáty jako např. TAPA certifikace, ISO 9001:2015 a ISO 14001. Navrhneme pro vás vždy optimální řešení při němž bereme v potaz požadovanou efektivitu a cenu.

Zasloužíte si to nejlepší

Našim zákazníkům usnadňujeme jejich podnikánjí a snažíme se vždy naplnit jejich požadavky. Náš systém a standardy umožňují „on-boarding“ nových zákazníků jednoduchou a rychlou cestou umožňující jednodušší přechod do nových skladů a rozjezd společného projektu.

Flexibilní skladování nejen v Pardubicích

Naše skladovací služby jsou sofistikované. Ze skladových položek dokážeme plynule připravovat např. sady materiálů dle přesných požadavků vaší výroby. Nebo naopak dokážeme konsolidovat různé hotové výrobky do zásilek na základě přání vašich koncových zákazníků.  Naše přesné a hlavně včasné služby – např. odložená finalizace, kompletace, příprava komponentů, JIT a další podpoří váš byznys.

K dispozici vám jsou nejen sklady v Pardubicích, ale také nový sklad v Dašicích nebo konsolidační sklad na letišti Václava Havla v Praze.

Dlouholeté zkušenosti jsou naší výhodou

Naše společnost působí na evropském trhu již od roku 2000. Velikost naší společnost umožňuje jak dostatenčou flexibilitu, tak náročnost velkýcha složitých projektů. Jsme specialisté na high-tech odvětví a FMCG. Svěřte svou skladovací budoucnost do našich rukou.

 

Zpět na blog

Další články