Blog > Volná místa Pardubice

Pokud hledáte volná pracovní místa ve městě Pardubice, pak jste zde na správném místě. Jsme logistický gigant JUSDA Europe a možná hledáme na jednu z našich pracovních pozic právě vás.

Kdo jsme

JUSDA Europe, dříve známá jako Global Logistics Solutions, byla založena v roce 2001 za účelem poskytování skladových a logistických služeb pro Foxconn Technology Group ve střední Evropě. V roce 2016 se společnost stala součástí celosvětové organizace JUSDA International. Naším posláním je poskytovat komplexní logistické služby, přepravu a integrovaná řešení dodavatelského řetězce zákazníkům v celém regionu EMEA. Ve střední Evropě provozujeme několik logistických a distribučních center zahrnujících skladové budovy třídy A, všechny s certifikací TAPA-A. Kromě všeobecných skladových služeb poskytuje JUSDA Europe VMI, lehkou montáž, odložené plnění, konsolidaci a distribuci hotového zboží. JUSDA Europe také spravuje všechny druhy dopravy (námořní, letecká, silniční a železniční). Naši klíčoví zákazníci pocházejí z high-tech elektronického průmyslu – mimo jiné HP Enterprise, HP Inc., Cisco, Brocade a další. Více o nás naleznete zde.

Volná pracovní místa

Zaměstnání v JUSDA Europe může být novým impulsem do vaší pracovní kariéry. Přijímáme zaměstnance na celou řadu pracovních pozic v logistice a skladování. Od logistických inženýrů, přes operátory, specialisty jednotlivých druhů přeprav až po projektové manažery. Prohlédněte si aktuálně volné pracovní pozice.

Proč s námi

Pokud se stanete členem našich řad, těšit se můžete na mnoho firemních benefitů. Samozřejmostí je 5 týdnů dovolené, slevy u partnerů nebo firemní akce. Díky práci v JUSDĚ získáte ale také levnější telefonické služby, budete mít možnost využít firemní posilovnu a budeme přispívat i na vaše stravování.  Pracovat budete v čistém a klidném prostředi. Pokud se vám u nás bude líbit a doporučíte zaměstnání u nás dalším kolegům, odměna vás nemine.

Tak neváhejte a přidejte se k nám!

Zpět na blog

Další články