Blog > JUSDA Europe se stala členem Hospodářské komory

JUSDA Europe, přední dodavatel logistických řešení, se stala členem Hospodářské komory ČR. Nová spolupráce přinese společnosti možnost účastnit se oborových konferencí a seminářů nebo snazší přístup k obchodním příležitostem. Tato instituce také pomáhá firmám s propagací produktů a služeb prostřednictvím veletrhů a dalších akcí.

Stát se členem Hospodářské komory je pro JUSDU významným krokem vpřed a zároveň utužením pozice lídra v logistických a skladovacích službách. Hospodářská komora je nezisková organizace, která sdružuje podnikatele a firmy napříč různými obory a velikostmi. Jejím cílem je podporovat a rozvíjet podnikání v Česku.

„Jsme velmi rádi, že se stáváme členem Hospodářské komory České republiky. Věříme, že tato nová spolupráce nám umožní nejen posílit naši pozici na trhu, ale také přinést ještě kvalitnější služby pro naše zákazníky. Jsme připraveni spolupracovat s ostatními členy komory a přispět k růstu podnikatelského prostředí v Česku,“ řekl Petr Škoda, ředitel JUSDY.

Jako člen komory získá společnost přístup k mnoha výhodám, jako jsou školení a poradenství, nebo networking s možností navazování a budování kontaktů s lidmi z oboru. Ty mohou vést k novým obchodním příležitostem, spolupracovníkům, zákazníkům nebo investičním akcím.

Zástupci komory hájí zájmy členů vůči vládě, státním orgánům, parlamentu a dalším institucím. Komora se také snaží ovlivňovat legislativu tak, aby co nejvíce odpovídala potřebám podnikatelů.

Zpět na blog

Další články