Blog > JUSDA Europe zvítězila v soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku

Naše společnost se stala vítězem v prestižní soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku 2023 pro Pardubický kraj. Ocenění potvrzuje dlouhodobé směřování společnosti v oblasti péče o zaměstnance a budování bezpečného pracovního prostředí.

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem kolegům a kolegyním za spolupráci. Bez jejich každodenní práce bychom toto prestižní ocenění nezískali. Vítězství je pro nás motivací i závazkem současně. Naše společnost bude pokračovat v péči o zaměstnance. Uvědomujeme si, že vyvážený work-life balance je základem spokojenosti. Proto jsme i letos přichystali nejen pro naše zaměstnance, ale také jejích rodiny, spoustu akcí.

Rozvoj a školení zaměstnanců vnímáme jako důležitou součást pracovního prostředí. Začíná vstupním školením, zaškolením dle pozice, adaptačním procesem a pokračuje pravidelnými vzdělávacími semináři. JUSDA má své trenéry na skladech, kteří doprovází nové kolegy první dny ve firmě. Seznamují je s postupy, pomáhají s adaptací a orientací v interních systémech.

Pravidelně také hodnotíme potenciální nebezpečí, abychom zajistili pracovníkům bezpečné pracoviště. Díky investicím do BOZP minimalizujeme rizika pro naše zaměstnance. Věříme, že vzdělávání a osobní rozvoj zaměstnanců vede spolu s dobrými pracovními podmínkami k růstu naší společnosti.

Vítězství si vážíme a rádi bychom poděkovali všem kolegům a kolegyním, kteří nám pomáhají tvořit skvělý tým JUSDY. Bez jejich týmové práce bychom ocenění nezískali.

Zpět na blog

Další články