Stories

Automatizace firemních procesů díky naší aplikaci

Klient trávil denně spoustu času ručním zadáváním dat a neměl možnost efektivně zjistit informace o přepravovaných zásilkách a stavu zásoby vlastních materiálů.

Naše aplikace Qlik a NPrinting veškerou práci automatizují. Jejich úkolem je stáhnout a připravit potřebná data z klientova WMS a následně poslat výstup na e-mail. Celý proces šetří cenný čas klienta a odstraňuje rizika lidské chyby.

Přeprava a skladování letadla pro výstavy v Číně

S agenturou CzechTrade a její zahraniční kanceláří v čínském Sichuanu spolupracujeme opakovaně. K jejím klientům patří český vystavovatel letadel, který potřeboval zajistit přepravu ultralehkého modelu a kokpitu.

Naše logistické a legislativní znalosti nám umožnily dopravit letadlo po železnici v šibeničním termínu. Důraz na čas nás provázel také během tří čínských výstav, kdy jsme letadlo převáželi a skladovali.

Přeprava dortů ve specifickém teplotním režimu pro královskou rodinu

Vyhlášená pražská cukrárna peče exkluzivní dorty. Její kouzlo se dostalo až za hranice Evropy a oslovilo např. i katarskou královkou rodinu.

Naším úkolem bylo zaručit rychlou přepravu v teplotním režimu 2–8 °C. Zařídili jsme přímý let Česko–Katar a také zamrazení před a po příletu, čímž jsme snížili náklady za mrazící kontejner do letadla.

„Vstřícnost a přístup společnosti Jusda byla nad naše očekávání. O všechno se postarali a my jsme se mohli soustředit na to, v čem jsme dobří. Díky za profesionální práci. Ať nás osloví prezident nebo emír, víme, na koho se zase obrátit.“

Královská rodina